MOD crossoverensemble

MOD crossoverensemble: klaver: Neel Teilmann, sang: Angelica Larsson Asp, blokfløjte: Louise Hjorth, saxofon: Lars Greve, percussion: Håkon Berre, el-guitar: Lars Bech Pilgaard, Matrix-mixer: Filip C de Melo.                     

MOD er et helt nyt crossover-ensemble, som skaber ny innovativ musik – et nyt musikalsk sprog, nye tilgange til musik, kompositioner og koncertformer, som både benytter sig af improvisation og de bedste kompositoriske og musikalske kompetencer fra den rytmiske og den klassiske verden.

Ensemblet fungerer i en proces for at udvikle musik og en fælles sound via improvisation eller improvisatoriske elementer, men de spiller også nedskrevet gennemkomponeret musik skrevet til eller arrangeret for ensemblet. Ensemblet har stort fokus på nye idéer til at mixe klassisk noteret musik og improvisation og på bearbejdelser eller frie fortolkninger af nedskrevet musik.

Ensemblets repertoire er en varieret blanding af kompositionsmusik og avantgardistisk improvisation, hvor der både er ligevægt af musik, der er let og svært tilgængeligt for publikum.

Ensemblet fungerer både i sin helhed, men også i forskellige små grupper, afhængig af repertoiret.

mod_pic2