Mission

Missionen er, at sætte mere fokus på den moderne musik, og på hvad den kan bidrage med.

Mange siger at de ikke forstår den. Men hvad er der at forstå?! – lyt, se og mærk de indtryk musikken giver.
Hvis den bare på et eller andet plan berører eller sætter nogle tanker i gang, så er målet nået. Vi skal udfordres og se musikken som det stykke abstrakt kunst det er.

Det er, som om medieverdenen og den politiske verden mener, at tænkning, kunst og kultur endelig skal være noget, hvor alle kan være med uden forkundskaber. Derfor bringer man alle mulige konkurrencer i medierne og får befolkningen til at tro, at det drejer sig om at sænke den øverste barre så lavt som overhovedet muligt.

Min mission er, at det vil være alment tilladt at skille sig ud, at kunst kan være provokerende og ekstrem og at kunsten tages imod med interesse og med en nysgerrighed efter ny viden og nye indtryk.
Jeg håber, at det er muligt også at ramme andre end dem, som i forvejen har forståelse for, at et samfund ikke kan leve af brød alene.
Jeg håber også at kunne ramme dem, der sidder med alle fordommene eller dem, som måske ellers kun hører popmusik, så øjnene kan åbnes op for den enormt mangfoldige musikalske verden vi heldigvis stadig lever i.