Den moderne passion

I mit virke som udøvende musiker, gør jeg alt for at vise alle facetter af mit instrument og udfordre det til den yderste grænse. Nok derfor er den moderne musik min store passion.

Jeg har til tider følt mig begrænset på mit instrument – barokmusikken har sine krav og blokfløjten kan som instrument ikke holde til det følelsesmæssige klangideal, som vi kender fra fx romantisk musik.
Og hvor barokmusikken afspejler mennesket fra det 18. århundrede – en stemning fra en forsvunden tid, så afspejler den kontemporære musik det moderne menneske. Derfor er det den moderne musik, som tiltaler mig mest, og som jeg allerbedst kan tale igennem. Den forstår mig, og den sætter ingen begrænsninger for mit udtryk og min musikalitet. Det er her, hvor der ingen instrumentale og opførelsespraksiske begrænsninger er, at jeg føler, at musikken kan flyde frit og tale direkte fra hjertet.

Jeg elsker at spille barokmusik – fra Stylus Phantasticus´ virtuoseri og spændstig rytmik, Bachs alvorsfulde og komplekse musik til rokokoens letbenede og dog så følsomme stil. Alligevel er passionen allermest det skæve, det ekstreme, det udefinérbare, det nyskabende, det grænsebrydende – den moderne musik.