FUZZY – IN MEMORIAM


Begivenhedsdetaljer


Hyldestkoncert for Fuzzy/FUZZY IN MEMORIAM
KoncertKirken på Blågårds Plads den 13. okt. 2023.

Den 13. okt. 2022 døde den folkekære og bredt musikalsk favnende komponist Fuzzy/Jens Wilhelm Pedersen. Sjældent har en komponists død vakt genklang i så mange forskellige kunstneriske genrer – teater, filmkunst, salmer, kirkemusik, vokalmusik, musik for og med børn, kammermusik, jazz, elektronisk og elektroakustisk musik. Og der er meget hurtigt opstået et behov for at mindes og hylde denne store kunstner med en koncert, som viser hans format.

En styregruppe af kolleger og nære venner af Fuzzy har derfor sat sig for at arrangere en hyldestkoncert på årsdagen for Fuzzys død. Det bliver en portrætkoncert, hvor publikum præsenteres for det bredest mulige udsnit af Fuzzys virke – fra Morten Zeuthe, som spiller musik fra Bryggeren, udsnit af tegnefilmen Samson og Sally af Jannik Hastrup med musik af Fuzzy, Artist Talks ved Finn Gravesen, Jannik Hastrup, Claus Høxbroe og Kaspar Rostrup, jazz og junglerytmer med Pierre Dørge, Irene Becker og Morten Carlsen til elektronisk musik af Fuzzy, elektroakustisk kirkemusik med Duo1702, virtuoserier med Jeanette Balland, Thomas Sandberg, FIGURA Ensemble og vokal musik med Signe Asmussen – alle mangeårige samarbejdspartnere med Fuzzy.

Årsdagen for Fuzzys død falder på Kulturnatten i København og vil blive en del af den i samarbejde med KoncertKirken på Blågårds Plads.

Koncerten vil i Fuzzys ånd forløbe som en slags kabaret med bagprojektion til film og flere scener, hvor Fuzzys virke og produktion portrætteres, når alle de forskellige kunstneriske genrer, han har beskæftiget sig med, væves ud og imellem hinanden i et flere timer langt koncert-, film- og sceneforløb.

Styregruppe:
Finn Gravesen – redaktør
Morten Zeuthen – cellist
Katrine I. Kristiansen – organist og adjunkt på DKDM
Louise Hjorth – blokfløjtenist, musikalsk entreprenør, radiovært

 

Konsulenter:
Ulla Dietl – tegner, Fuzzys enke
Thomas Dietl Pedersen – tonemester, Fuzzys søn