Crossover Nights på Design Society´s Café


Begivenhedsdetaljer


Til Crossover Nights sættes der fokus på det ellers så uskyldige og dydige klassiske instrument: blokfløjten – versus elektronik, jazzmusikere og improvisation. Til hver Crossover Nights tager Louise Hjorth en ny medmusiker med, og sammen vil de lokke publikum ind i en anderledes klangverden med alt lige fra svævende, hypnotiserende og improviserende lydcollager, til virtuos nykomponeret musik. Musikerne udfordrer deres instrumenter til nærmest det umulige, og grænserne for musikkens formåen skubbes ud i det uvisse. Vi skal udfordres og se musikken som det stykke abstrakt kunst det er, og det er netop udfordringen, som stimulerer os og det gør verden lidt mere spændende.

THIERRY I TONER

05.09.13: Louise Hjorth, blokfløjte/live electronics feat. Kirstine Bonde Pedersen, sopran/loops

Kirstine Bonde Pedersen er uddannet klassisk sanger fra Konservatoriet i Esbjerg og har masser af opera, operette og lied på repertoiret. Derudover er hun begyndt at eksperimentere med improvisationer og har lige taget et kursus med den amerikanske sangimprovisator: Phil Minton. Hun har også lavet crossover-koncert med Thomas T. fra Bumsestilen.

Koncerten vil på den ene side bestå af digte af den Langelandske maler og digter Michael Thierry, som Louise og Kirstine improviserende fortolker med sang, oplæsning, loops, blokfløjte og elektronik. På den anden side består koncerten af forskellige lieder og andet repertoire for klassisk sang. Hør fx Schuberts Gretchen am Spinnrade – nu for sopran, blokfløjte og live electronics.