Teatermusik – Mr. Tesla Played

Lige efter påske havde teaterforestillingen Mr. Tesla Played premiere i et lille hotelværelse i Knabrostræde i Indre Kbh. Jeg havde den fornøjelse, efter at have startet på at udvide mit musiske virke til også at indbefatte at komponere og arrangere elektronisk musik, at lave den elektroniske underlægningsmusik til forestillingen.

Mr. Tesla Played er en pop up produktion af Why Not Theatre Company og 2nd PopUp (15.-27. maj 2017) foregår i Bryggekælderen, Njalsgade 15 på Islands Brygge (info her).

Læs Michael Svennevigs anmeldelse af forestillingen her.

Om forestillingen:

Mr Tesla Played er en universal fortælling om en mands fascinerende drivkraft, opfindsomhed og trang til at skabe. Det er en historie om viljestyrke, opofrelse, hårdt arbejde og principfasthed. Samtidig er det fortællingen om den ensomhed og isolation et opfindsomt sind kan blive mødt af, når der drømmes på en skala, som er al for stor og ustruktureret til sin tid.
Nikola Tesla, som skabte noget af det mest elementære i den moderne verden, men aldrig blev kendt for det, taler ind i vor moderne verdens krav til idémagere, der vil blive til noget.
Forestillingen skabes som en monolog. Derved bringes publikum helt tæt på Tesla – de får lov at møde manden og rejse med ind i hans kringlede sind.

Med Mr Tesla Played fortæller vi historien om, hvordan den kloge ikke altid vinder over den mindre kloge.

Meget intimt stykke i meget intime omgivelser – vi sælger kun 10 billetter per forestilling.
Spilles på engelsk.

Medvirkende: Nathan Meister
Forfatter: Tanja Mastilo
Skabt af: Sue Hansen-Styles, Barry Wesil, Tanja Mastilo, Nathan Meister og Mr Peach
Musik: Louise Hjorth Hansen
Graphics: Kristel Pent
Graphic design: Kenneth Kikkenborg