Hesselbjerg Musikfestival, Langeland


Begivenhedsdetaljer


HESSELBJERG MUSIKFESTIVAL 2013

 

Festivalens program

Arrangementer med blåt er offentlige, arrangementer med rødt er for indbudt publikum (dvs. områdets beboere samt familie, venner og bekendte af musikerne og områdets beboere).

 

Lørdag den 20.07.13

Kl. 10-12: Orgelklub i Tranekær Kirke ved organist Katrine Immerkjær Kristiansen.
Orgelklubben blev oprettet af Katrine Immerkjær Kristiansen i 2012 i samarbejde med Syddansk Musikkonservatorium og skuespillerskole. Nu er også Det Kongelige Danske Musikkonservatorium gået med ind i samarbejdet. Formålet er, at få flere børn og unge til at opleve det storslåede instrument. Flere børn i hele Danmark har allerede haft muligheden for at være med i orgelklubben, og nu tilbydes det også i forbindelse med Hesselbjerg Musikfestival.
Alle børn velkomne efter først-til-mølle-princippet. Erfaringer med klaverspil er dog en fordel. Tilmelding senest dagen før.

Kl. 12: Minikoncert med orgelklubeleverne

Kl. 14: Koncert i Tranekær Kirke
Hovedsageligt originale soloværker for både orgel og accordeon fra 1600-tallet til i dag, med bl.a. virtuose værker fra organist Katrine Immerkjær Kristiansens kommende debutkoncert.

Kl. 15.30: Thierry i toner i galleriet
Improvisationer med klassiske musikere og elektronik over den lokale digter; Michael Thierrys digte. Katrine Kristiansen – oplæsning, Kirstine Bonde Pedersen – sopran, Louis d´Heudieres – electronics og Louise Hjorth Hansen – blokfløjte/electronics.

Kl. 17: Lied, chanson, artsong i galleriet
Ved Ly Tran, Kirstine Bonde Pedersen og Helle Ohrt – sopraner med akkompagnement fra klaver og accordeon.

Kl. 20: Ale House med Jutlandia Baroque (telt/store scene)
Swingende folkemusik fra 1600-tallets engelske pubs.

Kl. 21.30: Forældreband på Store scene
Underholdning ved de lokale forældre, der har lavet et band.

Se mere på: http://louisehjorth.dk/hesselbjerg-musikfestival/