Musikforum Frederiksberg – Launchkoncert


Begivenhedsdetaljer


Musikforum Frederiksberg er et samarbejde mellem tre musikere, fløjtenisten Karolina Leedo, blokfløjtenisten Louise Hjorth og violinisten Christine Pryn.
De har alle markeret sig som nytænkere i forhold til programlægning og koncertform, og med Musikforum Frederiksberg skaber de et alsidigt musikalsk forum, hvor ideer og initiativ kan blomstre. En musikforening i nye klæder!
Sammen med deres ensembler og samarbejdspartnere byder de på koncerter med musik fra de seneste 800 år sat ind i nye rammer og kombineret med andre kunstformer. 
Musikforum Frederiksberg giver kulturen en aktiv stemme i samfundsdebatten og mellemfolkelige projekter.

Musikforum Frederiksberg LAUNCH er forummets opstartskoncert, som præsenterer de tre initiativtagere og giver en smagsprøve på Musikforum Frederiksbergs profil. Musikerne spiller hver deres lille solokoncert, der indrammes at to fællesnumre, som vil være uropførelser af hhv. Jexper Holmen og Carsten Bo Eriksen. Koncerten foregår i atelieret Verket, hvor musikerne benytter sig af hele huset som venue, i en slags ordløs iscenesættelse af en imaginær fortælling, hvor historisk og ny musik er hovedpersonerne, som vækkes til live af aftenens performere. 

Lys, lyd, performance og visuals skaber her sammen en sansemættende helhedsoplevelse, og giver det indtryk, at der ingen grænser er for hvad Musikforum Frederiksberg fremover har at byde på.

Musikforum Frederiksbergs sæson 1 starter op i 2019..