Hesselbjerg Musikfestival 2022


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 24 juli 2022


Hesselbjerg Musikfestival holdes for 11. gang den 21. til 24. juli 2022 på Nordlangeland. Festivalen startede med et el- klaver og en sopran på en terrasse i Snøde i 2010. Naboerne fra vejen kom strømmende til og det viste sig hurtigt, at der her var et stort og interesseret publikum.

Siden har festivalen vokset sig større og større – dette gælder antallet af koncerter og musikere såvel som antallet af spillesteder og publikummer. Festivalen bidrager til det nordlangelandske kulturliv med alt fra ny kompositionsmusik, eksperimenterende crossover til swingende barokmusik, store operaarier, folkelig fællessang og fælles festivalkor. Festivalens bagmænd er klassiske musikere uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium, og hver sommer inviterer de kolleger med fra deres danske og internationale netværk. Sammen med egnens lokale kunstnere – digtere, musikere og billedkunstnere – gør de det muligt at stable et meget alsidigt program på benene.

Gennem årene er der kommet flere og flere besøgende på festivalen, og der er fulde huse til koncerterne. Publikum er både lokale beboere på øen, folk der kommer langvejs fra rundt om i Danmark for at høre koncerterne samt turister.

Se det fulde program her:

HMF22_fuldt program